Werkwijze Quality Label

Quality label is een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in o.a. etiketten op rol, t.b.v. industrie en detailhandel. Ons bedrijf onderscheidt zich door hoge kwaliteit, uitmuntende service en scherpe prijzen. Quality label dankt haar positie mede aan affiniteit en kennis van merken als Digi, Sato, Toledo, Bizerba, Tec, Zebra, Espera en vele anderen.

Wanneer u met ons in contact komt zullen wij indien gewenst een offerte voor u opstellen.
Uw bestelling offerte is afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • Hoeveel etiketten neemt u af?
  • Neemt u maandelijks, op jaarbasis, eenmalig, of op lange termijn af?
  • Welke materialen en belijmingen worden ingezet?

Wij creëren zowel digitaal als flexo. Digitaal houdt in dat u kleine aantallen nodig hebt. Flexo druk is bij uitstek het antwoord op grote aantallen die u op korte termijn of lange termijn nodig hebt.

Voor het juiste eindresultaat zal zo nodig een stans gemaakt worden. Daarnaast zullen clichés gemaakt worden al naar gelang het aantal gebruikte kleuren in uw logo of print. Clichés zijn dragers waarin de print in lagen wordt opgebouwd, iedere kleur wordt afzonderlijk op het etiket aangebracht. Quality Label onderscheidt zich op dit onderdeel van haar concurrenten. Wij investeren met u mee op de stansen en de clichés. Zo blijven uw initiële kosten laag. Wij vertrouwen erop dat wij u ook op de langere termijn van dienst kunnen blijven zijn.

                             

 

 

 

 Banden Labels van Quality Label

Online Folder Quality Label

Nieuwe wetgeving Etiketten & Labels

 

Blijf op de hoogte en ontvang onze mailings, schrijf je in!
* Verplicht veld