Banden Labels van Quality Label

Banden labels van Quality Label

Speciaal voor de auto- en bandenindustrie heeft Quality Label een zeer goede oplossing voor het merken en labelen van autobanden. Hier wordt een speciale belijming voor ingezet. De etiketten zijn in z'n geheel volledig te verwijderen, zonder dat er etiket resten op de band achter blijven. De banden labels zijn op elk gewenst formaat en elke gewenste kleur te leveren. Zo kunt u door bijvoorbeeld verschillende kleuren labels te gebruiken direct zien welke banden van welk jaar zijn of coderen.

Autobedrijf Ruimzicht tevreden

Sinds enige tijd maakt Autobedrijf Ruimzicht uit Zwolle gebruik van de banden labels van Quality Label. Dit naar volle tevredenheid van directeur/eigenaar Gert Jan van der Kolk
      

Logo Garage Ruimzicht

 

Quote:  "Ik hoor van veel andere autobedrijven dat ze problemen hebben met banden labels. De labels vallen eraf of blijven bij het verwijderen deels zitten, dit laatste komt niet netjes over bij de klant. De Labels van Quality Label blijven uitstekend zitten en kunnen zonder problemen weer verwijderd worden. Daarbij zijn ze qua prijs voordeliger dan de kwalitatief mindere etiketten die we eerder hadden".

Vraag hier meer informatie aan over onze banden labels 
                                                  

Garage Ruimzicht Zwolle